Deze grafzerk met formaat 68 x 117 cm, is waarschijnlijk een gedeelte van een grafzerk.
De gehele zerk is glad gehakt. In het midden, tegen de onderkant van de zerk aan, zijn de contouren van een wapenschild uitgehakt. In het linker gedeelte van dit wapenschild is een familiemerk of huismerk uitgehakt. In het midden lijkt een "C" te staan en onderaan een "W" (zie afbeeldingen).
In de kerkboeken staat het familiemerk of huismerk van deze zerk opgetekend bij zerk nr. 10. Daar staat bij vermeld 'een onbekend steentje'.
Het merk is vrijwel identiek aan het merk van Caspar Weydeman. Hij bouwde de papiermolen te Epe en was ook papiermaker. De zuidelijke Wisselse molen (papiermolens Veluwe) werd in 1615 door hem gebouwd. Net als de Hennemansmolen I (later Waterloo) nabij Apeldoorn in 1619.
De naam wordt ook geschreven als Casper Whijdeman / Weydeman / Wedeman.
De zuidelijke Wisselse molen verkocht Caspar Weydemans aan Pouwel Peelen. Deze Pouwel Peelen was geboren in Apeldoorn en werd meester metselaar en bouwmeester. Hij was de bouwer van de vooroorlogse torenspits van de Eusebiuskerk en de stadsmuren en stadspoorten van Harderwijk. Op latere leeftijd kreeg hij belangstelling voor de papiermakerij.
In de Eusebiuskerk bevindt zich nog een gerestaureerde sluitsteen uit het gewelf van de 17de eeuwse torenlantaarn met het persoonlijk wapen, de initialen en bouwattributen van Pouwel Peelen (zie afbeeldingen). Deze sluitsteen is ingemetseld in de muur in het noordportaal.