Een grafzerk van gewoon formaat 87x 202 cm, genummerd 93. Op de bovenste helft in een diepe cirkelronde inzinking een volledig manswapen met traliehelm, naar voren kijkend. Op het bovenste gedeelte van de onderste helft bevindt zich een verzonken liggende rechthoek, met daarop een zes regelig opschrift. In de vier hoeken een vrij grote diepe ovale inzinking, met daarop een wapenschild, met riem hangende aan een ring.
Het opschrift luidt als volgt:
DEN . 20 APRIL . IS . 1653 . IS . GODTSA
LIGH . INDEN . HEERE . ONTSLAPEN .
WILHEM . VAN . HARN . SECRETARIS .
DESER . STADT . ARNHEM . EÑDEN .
3 . MAY . 1668 . DESSELFS . HUISVROU .
CLARA . VAN . DE . GRAEFF ."
Tussen de bovenste twee hoekwapens staat " A . MENTING ". Opvallend is dat de "N" twee keer in spiegelbeeld geschreven staat.
Het hoofdwapen met helmteken en de vier hoekwapens zijn volledig weggehakt.
In 1661 werden Dr. Josias van Harn, zoon van Wilhem en Clara, en zijn vrouw Ermgard Verstegen eigenaren van het goed "De Syp" met huis en hof. Het op het goed nieuw gebouwde spijker droeg toen de naam "Sypendael".
In 1663 kreeg Josias Harn, het recht het water dat zich in een moerassig gebied bij Zypendaal verzamelde, af te dammen en dit moeras te vergraven tot een visvijver. Die dam werd de latere Parkweg. De visvijver is dezelfde als de huidige vijver boven de weg.
Wilhem / Willem van Harn werd geboren op 5 december 1591 in Zwolle en overleed op 20 april 1653, op 61 jarige leeftijd, in Arnhem. Hij trouwde in de Eusebius op 31 januari 1619 met Clara van de Grave/Graeff, zij overleed op 3 mei 1668 in Arnhem.
Het echtpaar kreeg 11 kinderen. Hun oudste zoon Josias (1620-1688), lid van de St. Lucasbroederschap, was net als zijn vader secretaris van de stad Arnhem. Josias werd op 9 januari 1620 gedoopt in de Eusebiuskerk in het bijzijn van zijn vader moeder en de getuigen consul Verheijden, Johan Wijntgens burgemeester en muntmeester van Kampen en Aeltie van Harn de zeven jaar oudere zus van Willem. Zij was getrouwd met Thomas van Bemmel, de toenmalige burgemeester en woonde in de Koningstraat met een uitgang naar de Kerkstraat.
De families van vader Willem van Harn, moeder Clara de Graeff (1598-1668) en doopgetuige Johan Wijntgens waren in het verleden verwant geraakt. Daarbij speelde de vooraanstaande familie Van Reidt een verbindende rol met verschillende huwelijkspartners. Zo was Clara’s vader Johan getrouwd met Elizabeth van Reidt en was de schoonzus van Aeltje, Janneke van Bemmel, de zus van burgemeester Thomas van Bemmel. Zij was gehuwd met burgemeester Joost van Reidt . Bij de geboorte van Josias was die aan zijn twintigste jaar als schepen toe. Die (verre) verwantschappen leidde bij de huwelijksregistratie Willem en Clara tot de aantekening ‘Consanguines’ (bloedverwanten).
Wilhem en zijn vrouw woonden in 1630 en 1641 in de Koningstraat met een achter uitgang in de Kromme Elleboog steeg.
In de kerkboeken is ook sprake van twee grafkelders, nr. 123 en 124 op naam van 'Raetsheer van Harn'. Ook is er sprake van een grafkelder met 2 zerken belegd op het Koor die te maken heeft met van de Sande (Otto en Catharina) en Joost van Reidt.
Over de tekst "A. Menting" is geen informatie te vinden.